Sale!

Balsam për buzët

L828 L690

Compare
Category:

Description

Shëroni dhe mbrojeni buzën e thatë dhe të copëtuar me Moraz Polygonum Dry Lip Cream. E vlefshme për të gjitha moshat, kjo është një mënyrë e natyrshme për të çrrënjosur dhe ushqyer lëkurën e lënduar, të plasaritur rreth zonës së buzës dhe hundës. Prodhuar nga Polygonum, një bimë medicinale e gjetur në Galile, e njohur për pronat e saj shëruese, ky produkt është plot me vitamina dhe lëndë ushqyese!

Përbërësit Aktivë: Ekstrakt Sage, Ekstrakt Polygonum

Bimore Polygonum rritet natyrisht në të gjithë vendet e Mesdheut dhe ka qenë e njohur për shumë vite të pronave të kujdesit të lëkurës dhe të flokëve. Ekstrakti Polygonum është i pasur me vitamina, minerale dhe përbërës të tjerë antioksidues që mbrojnë, rigjenerojnë dhe zbutin çështjen e lëkurës.

Në 1984, studiuesi i njohur izraelit i barit, Eliyahu Yahel, krijoi bimët medicinale Moraz për të shfrytëzuar pronat e mrekullueshme shëruese të gjetura në fabrikën Polygonum. Sot, markë Moraz është e vendosur si një lider në produktet për kujdesin e bimëve dhe lëkurës për fëmijët dhe të rriturit dhe është tregtuar në disa vende duke përfshirë Izraelin, Francën dhe Norvegjinë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Balsam për buzët”

Your email address will not be published. Required fields are marked *