Sale!

Mbrojtësi i lëkurës njihet si shpëtimtari i lëkurës

L2,800 L2,350

Compare
SKU: 75200 Category:

Description

Përbërësit aktivë në këtë krem janë efektive në riparimin, relaksimin dhe përtëritje e lëkurës së dëmtuar. E kasiteti u provua klinikisht në psoriasis, ekzemë, djegie të shkallës së dytë, djegie nga dielli dhe probleme të tjera
të lëkurës. Nuk përmban steroide ose kortizon. Një formulë unike me shumë qëllime për trajtimin e abrazioneve sipërfaqësore dhe komplekse të lëkurës.

Përbërësit aktivë

Artemisia Vulgaris, 99% Ekstrakt poligon, Salvia officinalis, Myrtus Communis.

Si të përdorni

Aplikoni sikur të jetë vënë re deri te përmirësimi. I përshtatshëm për trajtimin e fërkimeve të ftohta, dëmtimi me inflamacion, kafshime / goditje, acarim të ashpër të lëkurës, skuqje, deri në djegie të shkallës së dytë, plagë të hapura. Për qetësues Dermatit atopik (astma e lëkurës) dhe skuqjen e lëkurës akute.

Të destinuara për përdorim nga të gjitha spektrit të popullsisë.

Avantazhet

Mbështetur klinikisht në djegiet e shkallës së dytë (përdoret në spitalet Rambam dhe Hadassah Ein Kerem). Rezultatet e përditësuara të hulumtimit klinik tregojnë efikasitet në trajtimin e Dermatit Atopik. Përdoren zakonisht nga veterinerët në trajtimin e kafshëve. Miratohet nga Shoqata e Diabetit të Izraelit.

Komente

Ofron trajtim optimal për një gamë të gjerë të irritimeve të lëkurës. Një domosdoshmëri në çdo çantë të ndihmës së shpejtë.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbrojtësi i lëkurës njihet si shpëtimtari i lëkurës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *