Rreth nesh

Qendra e Produkteve Izraelite u krijua me dëshirën për ti sjellë vendit tonë përjetimin e produkteve të jashtëzakonshme Izraelite. Produktet Izraelite njihen botërisht për cilësinë e tyre tepër të lartë.

Produktet kozmetike Izraelite janë të orientuara nga natyraliteti dhe të veshura me dashuri dhe plot kualitet.

Qendra e Produkteve Izraelite sjell për konsumatorin e vendit tonë produkte nga firmat më të njohura Izraelite të cilat mbizotërojnë tregjet cilësore dhe konkurojnë denjësisht.

Produktet Izraelite do ndihmojnë në kthimin e besushmërisë së humbur të konsumatorit të vendit tonë tek cilësia reale dhe e vërtetë e cila do ju ofrohet me një shërbim cilësor.